„Силата на един екип“ е темата на „Мениджър за един ден“ 2023

Включете се в 21-вото издание на 27 април 2022 г.

На 10 май 2022 г. JA Bulgaria кани всички вас да отворите врати и да приемете виртуално или физически младото поколение мениджъри от цялата страна! Регистрирате за участие до 28 април за кандидати за позиции на mfd.jabulgaria.org

Под надслов „Силата на един екип“ JA Bulgaria отваря регистрацията за организации-домакини в 20-ото издание на „Мениджърза един ден“. Всички компании и институции, които искат да приемат в екипите си млади мениджъри за един ден, могат да се регистрират за участие до 21 април 2022 г. Ученици и студенти от цялата страна ще могат да кандидатстват за обявените позиции в срок от активацията им до 28.04.2022 г. За 20-тото юбилейно издание на „Мениджър за един ден“ сме подготвили ново лого, нов сайт и нова платформа за участие, които ще намерите на добре познатия адрес: http://mfd.jabulgaria.org.

Запазете датата 10 май (вторник) 2022 г. и се включете в „Мениджър за един ден“. Тази година акцентираме върху силата на един екип и най-вече на разнородния богат опит, който всеки един от нас добавя за постигане на общите цели. В тази връзка ви каним да приемете между 3-5 участника, различни по възраст, местоживеене, образовнаие и опит, за да сформират вашия желан екип (броят участници зависи изцяло от вашата преценка). На 10 май препоръчваме да организирате срещата си с одобрените от вас млади мениджъри от 10:00 до 15:30 ч., а самото провеждане на деня да премине в онлайн среда (MS Teams или Zoom) и така да достигнете до участници от цялата страна. При желание и спазване на мерките за безопасност, бихте могли да проведете този ден и с физическо присъствие. На същата дата от 16:00 ч. ви каним и на публичен livestream.

Благодарение на вашата подкрепа през годините, „Мениджър за един ден“ се превърна в най-мащабната и значима програма за кариерно ориентиране и развитие на Балканите, като дава начало на професионалната реализация на ученици и студенти от цялата страна и е запазена марка на JA Bulgaria. Инициативата е в пълен синхрон с политиката на Европейския съюз образованието да бъде с практическа насоченост, за да могат младите хора да получат истинска подготовка за реалния свят на бизнеса. Домакините помагат на своите „мениджъри за един ден“ да надникнат в работното ежедневие, показват им как се случват процесите в техния екип отвътре и ги вдъхновяват да открият своето професионално призвание. Приканваме да обърнете внимание на взаимоотношенията и работата в екипите си, което да помогне на младежите да открият своята сила и визия за мечтан колектив.

Организаторите от JA Bulgaria насърчаваме повече работодатели да бъдат активни, като домакинстват участието на ученици и студенти, за да могат повече млади хора да направят навреме своя кариерен избор. През 2021 г. проведохме инициативата за първи път в онлайн среда и привлякохме интереса на над 1000 кандидати, а близо 700 намериха мястото си в обявените позиции на различни институции и бизнес организации.

Нашата цел е да вдъхновим и участваме активно в изграждането на осъзнато, будно и предприемчиво поколение и вече 20 години виждаме резултатите от тези ежегодни срещи. Голяма част от участниците в инициативата впоследствие продължават в стажантските програми или като част от екипите на компаниите-домакини. Има и такива, които създават свои бизнеси и се превръщат в посланици на инициативата.  

Оценяваме високо вашите дарения и подкрепа. За „Мениджър за един ден“ 2022 г. можете да го направите в качеството си на:

• Образователна/държавна институция или община, спрямо заявена ангажираност, съгласувана с нас – такса участие на стойност 200 лв., без вкл. ДДС.

• Компании-домакини на инициативата – такса на минимална стойност 200 лв. (без вкл. ДДС), или по-висока, спрямо възможностите ви.

• Физическо лице – дарение по ваш избор, срещу издаден сертификат за дарение. За оформяне на дарение или на заплатена такса, моля да се обърнете към екипа на JA Bulgaria на телефон 02 989 3660 или ja.administration@jabulgaria.org.

За извършено дарение или за заплатена такса ще бъде издадено свидетелство/фактура от името на JA Bulgaria:

(Прочети члена по ЗКПО за данъчни облекчения.)

Банкова сметка:

IBAN: BG14STSA93000017677215
BIC: STSABGSF
Банка ДСК, Джуниър Ачийвмънт България

Основание за плащане: Участие в МЕД 2022

Данни за фактура (или сертификат за дарение) може да подадете през този формуляр.

Благодарим ви предварително!

 

ГРАФИК с основни дати за участие в Мениджър за един ден 2022:

  • Регистрация на компании и обявяване на позиции за кандидатстване – до 21 април
  • Кандидатстване – ученици и студенти – до 28 април
  • Одобряване на кандидатури – до 28 април
  • Координация с участниците, споделяне на задание  – 28 април – 09 май
  • Кратка тестова среща (20 мин) – 28 април – 09 май
  • МЕД 2022 – домакинство (онлайн или физическо) 10 май (09:30 до 15:30)
  • Гледане на публичен лайвстрийм (онлайн) 10 май, от 16:00

Документи:

Наръчник за компании-домакини
Наръчник за кандидатите за позиции
Плакат за вашето инфо табло (PDF, A4, цветен и черно-бял вариант)