Подкрепи JA

Подкрепи JA

 

Очаква се разходите по организацията и промотирането на събитието да надхвърлят 10,000 лв. Сумата е висока, тъй като тази година сме си поставили амбициозната цел да осигурим положително преживяване на над 2,000 ученици и студенти. Част от нея ще бъде покрита благодарение на финансовата подкрепа на генералния спонсор на ”Мениджър за един ден”.

За да осигурим висококачествено провеждане на инициативата и тази година, приканваме всички компании и организации, които се регистрират за участие като домакини през 2019, да подкрепят „Мениджър за един ден“ финансово по един от следните начини:

  • Дарение – подписва се договор за дарение и Джуниър Ачийвмънт издава свидетелство за дарение.
  • Доброволно заплатена такса в избран от вас размер – издава се фактура с текст „Такса за участие в Мениджър за един ден 2019“ и върху сумата се начислява 20% ДДС.

 

Минималната препоръчителна сума за финансов принос от организациите домакини е 140 лв (без ДДС), като сумата не зависи от броя на свободните позиции, които ще обявите!

 

За оформяне на документацията по вашия финансов принос, моля свържете се с Джулия Велинова от екипа на JA на телефон 0877 845 492 или ja.bulgaria@jabulgaria.org.

 

За всяко дарение/доброволна заплатена такса ще бъде издадено свидетелство/фактура от името на JA: Прочети члена по ЗКПО за данъчни облекчения.

 

Банкова сметка:

IBAN: BG14STSA93000017677215

BIC: STSABGSF

Банка ДСК Джуниър Ачийвмънт България

Вярваме, че заедно с вас можем да реализираме каузата за подобряване на меките умения на учениците и студентите в България и повишаването на конкурентоспособността им на пазара на труда!

 

Благодарим ви предварително!

 

 

За JA Bulgaria

Мисията на JA Bulgaria е да образова и вдъхновява младите хора да ценят свободната инициатива, бизнеса и икономиката, за да подобрят качеството на живота си. Ние мотивираме младите хора да бъдат активни и инициативни и ги подготвяме да знаят как и да могат да реализират идеите си в конкурентна среда.

Вече 22 години JA България е водеща международна неправителствена организация у нас, с утвърдена репутация в предоставянето на иновативно и модерно образование от най-ранна възраст до университета.

Портфолиото от образователни продукти и услуги включва програми в 3 тематични области: предприемачество, финансова грамотност и готовност за работа. JA използва т.нар. прогресивен или спираловиден модел на образование, чрез който се надгражда усвоеното на предишните етапи и устойчиво се постига ключовата компетентност предприемчивост и инициативност. Образователната философия на JA се базира на методите на учене чрез правене и смесено обучение (blended learning) с използване на дигитализирано интерактивно съдържание и високи технологии. Бизнес моделът на организацията се отличава с тясно сътрудничество с бизнеса и хората от практиката, които участват в създаването и предоставянето на образователно съдържание, обучение и услуги, както и в разработването на политики в областта на образованието и предприемачеството.

 

Вярваме, че вложената в инициативата енергия и ентусиазъм от страна на екипа ще бъдат оценени и колективно ще успеем да покрием разходите по нейното провеждане, като по този начин осигурим нейната устойчивост във времето. Благодарим ви предварително!