Подкрепи JA

Подкрепи JA

 

„Мениджър за един ден“ има за цел редовно да служи като мост между бъдещото активно поколение от цялата ни страна и активния основните компании, организации и институции, които движат развитието на страната ни.

Нашата цел е да дадем вдъхновение на стотици ученици и студенти чрез среща от представители на всички компании припознали силата и потенциала на това да споделиш професионален опит и да успееш да вдъхновиш развитието на следващото поколение. Организацията на този един ден е символична. Изисква се подготовка, ангажираност и отдаденост този ден да се превърне в ползотворен за всички участници в него. Вашата подкрепа е директно свързана с възможността не само да надргаждаме с всяко ново издание, но и да предложим устойчива организация, чрез която да отворим врати на младите таланти и да им предложим тази среща с вас.

 

Оценяваме високо вашите дарения и подкрепа, като това може да бъде направено по един от следните начини:

  • Доброволна такса, спрямо заявена ангажираност съгласувана с нас;
  • Дарение – подписва се договор за дарение и Джуниър Ачийвмънт издава свидетелство за дарение;
  • Минимална таска за участие в размер на 150 лв., спрямо която се издава фактура с текст „Такса участие в Мениджър за един ден /година“ и върху сумата се начислява 20% ДДС.

 

За офоряне на дарение / доброволна заплатена такса, моля да се обърнете към екипа на JA на телефон 02 989 3660 или ja.administration@jabulgaria.org.

За всяко дарение/доброволна заплатена такса ще бъде издадено свидетелство/фактура от името на JA: Прочети члена по ЗКПО за данъчни облекчения.

 

Банкова сметка:

IBAN: BG14STSA93000017677215

BIC: STSABGSF

Банка ДСК Джуниър Ачийвмънт България

 

Вярваме, че заедно с вас можем да реализираме каузата за подобряване на меките умения на учениците и студентите в България и повишаването на конкурентоспособността им на пазара на труда!

 

Благодарим ви предварително!

 

 

За JA Bulgaria

Мисията на JA Bulgaria е да образова и вдъхновява младите хора да ценят свободната инициатива, бизнеса и икономиката, за да подобрят качеството на живота си. Ние мотивираме младите хора да бъдат активни и инициативни и ги подготвяме да знаят как и да могат да реализират идеите си в конкурентна среда.

Вече 22 години JA България е водеща международна неправителствена организация у нас, с утвърдена репутация в предоставянето на иновативно и модерно образование от най-ранна възраст до университета.

Портфолиото от образователни продукти и услуги включва програми в 3 тематични области: предприемачество, финансова грамотност и готовност за работа. JA използва т.нар. прогресивен или спираловиден модел на образование, чрез който се надгражда усвоеното на предишните етапи и устойчиво се постига ключовата компетентност предприемчивост и инициативност. Образователната философия на JA се базира на методите на учене чрез правене и смесено обучение (blended learning) с използване на дигитализирано интерактивно съдържание и високи технологии. Бизнес моделът на организацията се отличава с тясно сътрудничество с бизнеса и хората от практиката, които участват в създаването и предоставянето на образователно съдържание, обучение и услуги, както и в разработването на политики в областта на образованието и предприемачеството.