Zobele Bulgaria EOOD
Компания

Пловдив
Производство

Станислава Лазаров

Асистент Човешки Ресурси

Zobele България е част от Zobele Group, международна компания, световен лидер в разработванто на иновативни решения и производството на ароматизатори, инсектициди и други продукти за домакинството. Дейността на Групата е B2B ориентирана. Ние сме предпочитан бизнес партньор на глобално ниво за водещи потребителски марки. Основана преди повече от 100 години, Zobele Group е Компания със силни традиции и история на устойчиво развитие. Днес, Групата наброява повече от 5000 служители и има 7 производствени бази, 4 центъра за дизайн и разработване на нови продукти и 2 центъра за иновации в международен план.

Zobele Bulgaria отваря вратите си в края на 2007 година в индустриална зона Раковски, област Пловдив. Към момента, при нас работят над 700 човека.

Движеща сила на Компанията е етичният подход към бизнеса, където хората, работещи тук са считани за най-важният ресурс. Zobele Group цели приобщаването на човешките си ресурси и привличане на млади таланти, като подкрепя развитието им и осигурява удовлетворение от работата им в приятна атмосфера, където се поощрява екипният дух.

Нашите позиции