Региоком България
Компания

София
Енергетика и битови услуги ИТ - софтуер и хардуер Телекомуникации Услуги и аутсорсинг Бизнес и консултиране

Росица Николова

Експерт, подбор на персонала

regiocom има повече от 5.000 служители на 20 локации в Германия,  Австрия, България и Турция и е един от водещите доставчици на услуги в Европа в сферата на Customer Service, BPO и IT. Основната дейност на regiocom е свързана с професионалното обслужване на клиенти за водещи концерни в телекомуникационния, енергийния и транспортния сектор. 

regiocom е основана като стартъп през 1996г. от трима предприемачи в Магдебург. И до сега те продължават да управляват различните компании в regiocom дружеството. Висококвалифицирани експерти подпомагат триото основатели и заедно постигат постоянен растеж, превръщайки regicom в конкурентноспособен и иновативен лидер на пазара.

regiocom събира и използва различни компетенции и по този начин активно върви напред по пътя на дигиталната ера. В нашата лаборатория на бъдещето иновативни умове развиват нов вид клиентско обслужване, използвайки инструменти от роботиката и AI приложения, като по този начин гарантират развитието на компанията.

regiocom  Bulgarien е важна част от успешната истoрия на предприятието oще от своето създаване през 2006г. Над 1000 служители в София, Варна, Велико Търново, Русе и Бургас обслужват немски и австрийски клиенти в сферата на енергетиката, телекомуникациите и търговията.


Нашите позиции