Нестле България
Компания

София
Хранително-вкусова промишленост

Димка Ненова - Згурова

Мениджър Обучения

Нестле е най-голямата компания за храни и напитки в света, с повече от 2000 марки – от глобални икони като MAGGI®, Nespresso® и Nescafé®, до локални фаворити като Мура®, LZ® и Житен Дар®. Нестле е на българския пазар от 1994 година и вече повече от 20 години сме стратегически инвеститор, надежден работодател, доверен партньор и социално отговорна компания, подкрепяща множество значими каузи, свързани с развитието на българското общество.

Водени от нашите ценности, ние работим редом с партньори, за да подобрим качеството на живот на хората и допринесем за по-здраво бъдеще. Това означава:

  • За хората и семействата - предлагаме продукти и услуги за по-добър и по-щастлив живот

  • За нашите общности - подпомагаме развитието на успяващи и устойчиви общности, както и по-добрите условия на живот за хората, с които живеем и работим

  • За планетата - стремим се към природосъобразна консумация и пестим ресурсите за бъдещите поколения

     

Глобалната инициатива на Нестле за младежка заетост „Нестле се нуждае от младите хора“ (Nestle needs YOUth) е част от ангажимента ни към общността, в която живеем. Фокус на тази инициатива е да предоставим реална възможност за работа, стаж или практика на младите хора до 30-годишна възраст. Освен това подпомагаме тяхната кариерна подготовка, като провеждаме и участваме в редица инициативи, в които бизнесът споделя своя опит – CV работилници, кариерни форуми, дни на отворените врати, „Мениджър за един ден“.

Нашите позиции