Област
София-град

Информация за компанията

Вече 33 години ИТА Инженеринг е една от водещите компании в областта на инженеринговите услуги, проектиране, доставка, монтаж, интеграция и сервиз на оборудване на цифрови комуникационни системи, системи за сигурност и разработка на софтуерни продукти.

Известна с високо качество на изпълнение, прецизност и надеждност, ИТА Инженеринг е сред водещите системни интегратори на информационни и телекомуникационни технологии в България и Европа.
Компанията предлага цялостни решения на клиентите си, включително проектиране, доставка, разработване на софтуер и хардуер, инсталиране, сертифициране, поддръжка и обучение. Чрез много от дългогодишните си партньорства, днес предоставяме решения, но без да се ограничаваме до специални системи с ниско напрежение, като системи за ранно предупреждение, влакови радиокомуникационни мрежи, TETRA мрежи, DMR мрежи, аналогови радио мрежи, интегрирани телекомуникационни решения (IP & ISDN), базови станции (RBS), радиорелейни трасета, оптични мрежи (базирани на MAN, DWDM, SDH, FTTH, FTTB, FTTO, xPON технологии и т.н.), системи за управление на мрежата (NMS), софтуер за сградно управление (BMS) и много други.

Активни позиции в момента, предлагани от ITA Engineering Ltd

Не намерихме работни позиции.